Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tacskónak ruha! Tényleg nélkülözhetetlen?!

Tacskónak ruha! Tényleg nélkülözhetetlen?!

Sokan még mindig csak egy divatos hóbortnak tartják a kis kedvenceik "felöltöztetését" a hűvösebb időszakban, pedig ha egy kutya megfázik, akkor könnyen tüdőgyulladást kaphat, melynek súlyos következményei lehetek. Tudatos gazdiként gondoskodni kell az Ő komfortérzetükről is, hiszen mi sem indulunk el kabát nélkül a hűvösebb időben! 

A lakásban tartott, kistestű kutyáknak kifejezetten javasolják a kutyaruha viselését, attól függetlenül, hogy dús szőrzetük van vagy sem. A tacskó, aki rövid lábainál fogva, egy "földszintes" fajta sokkal jobban ki van téve az időjárás viszontagságainak, hiszen hasa mindössze 10 cm-re van a talajtól. 

A kutyaruha nemcsak melegen tartja őket és megvédi a bőrüket, hanem funkcionális szempontból sem elhanyagolható a viselésük. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi időt spórolhatunk meg azzal, hogy nem a kutyát fürdetjük meg egy kiruccanás után, hanem csak egy mozdulattal letöröljük vagy kimossuk a kutyaruháját.

Kollekcióimat úgy tervezem, hogy a praktikusság mellett a divat is előtérbe kerüljön, így teljes összhangban sétálhatunk a kis kedvencünkkel, aki biztosan élvezni fogja a törődést és a kedves bókokat!

Az oldalamon található tacskó ruhák melegen és tisztán tartják kis kedvencedet.