Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés

ÁRUVISSZAKÜLDÉS

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, 14 napon belül visszaküldheted. A kézhezvételtől számított 14 napon belül eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, és pénzvisszafizetést biztosítunk.

A VISSZAKÜLDÉSHEZ KÉRJÜK KÖVESD AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET:

1.Tedd vissza a terméket az eredeti csomagolásában a csomagba. (Amennyiben megsérült, széttépted vagy már kidobtad az eredeti csomagolást, kérjük használj egy másik dobozt vagy csomagolóanyagot, a lényeg, hogy precízen be legyen csomagolva és le legyen zárva).

2. Helyezd be mellé a visszaküldési űrlapot a csomagba (Amennyiben a visszaküldési űrlapot nem találod a csomagban, esetleg már kidobtad azt, kérjük helyezd be a számlát a csomagba, amelyet a rendelést visszaigazoló email mellékletében találsz meg. Szerencsére a számla alapján is be tudjuk azonosítani a visszaküldött terméke(ke)t).

3. Erre a címre küld vissza: DHUNDWEAR, 2040 Budaörs, Templom tér 19.

4. Az összeget a visszaküldött termékek ellenőrzését követően, az általad használt fizetési módon keresztül, 8 munkanapon belül térítjük meg. Kérjük ügyelj arra, hogy a termékeket olyan állapotban küldd vissza, amilyenben kaptad őket.

ÁRUVISSZAVÉTEL FELTÉTELEI:

A szolgáltató fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

  • Rendelkezik az eredeti címkével, tartozékokkal
  • A termék használatlan, sérülésmentes és mosatlan
  • A visszáru nem foltos és nem szennyezett
  • A csomag a kézhezvételtől számított 14 napon belül feladásra került

Szívesen segítünk a visszaküldés lebonyolításában. Ha bármilyen kérdésed van a visszaküldés kapcsán, ügyfélszolgálatunk szívesen segít.

tel.: 06 70 6300907

e-mail: info@dhundwear.com