Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

AZ ÉN SZERELEMPROJEKTEM

Szilvi vagyok, a képen látható két kis boldog kutyus, Fülöp és Franciska gazdája.

Gazdiként nagyon szeretem kényeztetni a kis kedvenceimet, ezért is szerettem volna 2022 telén meglepni őket egy-egy kényelmes kutyaruhával, ám akkor szembesültem a ténnyel miszerint minden jelenleg kapható kutyaruha rövid rájuk. Ekkor támadt az ötletem, hogy a sok éves divatszakmában szerzett tapasztalatommal én magam is tervezhetnék nekik egy saját kreációt, melynek első darabjai meglepően jól sikerültek, olyannyira, hogy kutyasétáltatás közben többen is kérdezték, hogy honnan tudnának ők is beszerezni ilyet.

Azóta már több darab is született, melyeket egyre stílusosabban és precízebben sikerült elkészítenem, ami annyira inspirált, hogy úgy döntöttem belevágok és létrehozom a saját márkámat, a DHUNDWEAR-t.

És ez még csak a kezdet volt, mert további ötleteket begyűjtve megálmodtam azt is, hogy milyen lenne, ha a kutyaruhák anyagából a gazdinak is lenne egy menő outdoor darabja, amiben közösen vagánykodhatnánk.  Szóval így születettek meg az első "match" darabok, melyeket szeretném, ha mostantól Ti is együtt hordhatnátok a kis kedvenceitekkel.

A webshopomban továbbá olyan táplálékkiegészítőket is találtok, melyeket a saját tapasztalataim kapcsán ajánlanék Nektek. Ezek fontos szerepet játszhatnak a tipikus tacskó betegségek megelőzésében, gondolok itt például a tacskó bénulásra, ami főleg a hosszú törzsű fajtákat érinti.

A fentiek mellett pedig célom az is, hogy támogassak minden olyan nonprofit szervezetet, mely a tacskó fajtamentéssel foglalkozik, így amennyiben az oldalamon vásárolsz úgy Te is támogatóvá válsz, ugyanis a vásárlásod végösszegének a 2%-át eljuttatom egy gazdira váró tacskó kutyusnak.

Bízom benne, hogy Ti is hasonló lelkesedéssel fogadjátok a folyamatosan megújuló kollekcióimat, mint amilyen elszántsággal tervezem őket és egy olyan innovatív márka tulajdonosa leszek, mely egyre színesebb palettán kínálja majd Nektek a kis tacskók életével kapcsolatos praktikus és létfontosságú termékeket.